Pantai Sembukan

Versi: Ajie Jatinova

Ayo konco yo konco pariwisoto,
Nang pesisir sakwetan parang gupito..
Pancen nampu pasirane jembar tenan,
Ayo melu ojo nganti ketinggalan..

Ono maneh lho konco pantai sembukan,
Papan wisoto lan ugo mitualang..
Pancen nyoto pro konco nduwure gunung,
Katon cetho dibangun omahe gedhung..

Pantai nampu sawetan pantai sembukan,
Ayo melu ojo nganti ketinggalan..
Pantai klotok sakulon pantai sembukan,
Katon elok sak akehe sesawangan..

Jo kuatir pro konco kendaraane,
Ono kono wis sedio parkirane..
Endah tenan lho konco sesawangane,
Nyawang laut setitir? ganyang? ombake..

reff:
Ayo konco yo konco pariwisoto,
Nang pesisir sakwetan parang gupito..
Pancen nampu pasirane jembar tenan,
Ayo melu ojo nganti ketinggalan..

Ono maneh lho konco pantai sembukan,
Papan wisoto lan ugo mitualang..
Pancen nyoto pro konco nduwure gunung,
Katon cetho dibangun omahe gedhung..

Pantai nampu sawetan pantai sembukan,
Ayo melu ojo nganti ketinggalan..
Pantai klotok sakulon pantai sembukan,
Katon elok sak akehe sesawangan..

Jo kuatir pro konco kendaraane,
Ono kono wis sedio parkirane..
Endah tenan lho konco sesawangane,
Nyawang laut setitir? ganyang? ombake..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *