Rewel


Versi: Yuli Sumantri ft. Hartono

“wong kok maido wae,
ngene salah ngono salah”

Ngomongo terus terang,
Yen pancen kowe bosen..
Ora perlu kakehan alasan,
Neko warno solah lan slagamu..

Aduh aduh aduh mana tahan,
Aku tansah mung dadi sasaran..
Timbang ngono kuwi,
Ngomongo terus terang..

(rewel),Ngene salah ngono salah..
(rewel),Ngomong salah meneng salah..
(rewel),Luput salah bener salah..
(rewel),Piye piye sarwo salah..

reff:
“wong kok rewel,
“aku macak salah,
“ora macak yo salah,
“piye to arep nggolek meneh to,
“yo wis kono kono kono”,

Ngomongo terus terang,
Yen pancen kowe bosen..
Ora perlu kakehan alasan,
Neko warno solah lan slagamu..

Aduh aduh aduh mana tahan,
Aku tansah mung dadi sasaran..
Timbang ngono kuwi,
Ngomongo terus terang..

reff:
Ngomongo terus terang,
Yen pancen kowe bosen..
Ora perlu kakehan alasan,
Neko warno solah lan slagamu..

Aduh aduh aduh mana tahan,
Aku tansah mung dadi sasaran..
Timbang ngono kuwi,
Ngomongo terus terang..

(rewel),Ngene salah ngono salah..
(rewel),Ngomong salah meneng salah..
(rewel),Luput salah bener salah..
(rewel),Piye piye sarwo salah..

(rewel),Ngene salah ngono salah..
(rewel),Ngomong salah meneng salah..
(rewel),Luput salah bener salah..
(rewel),Piye piye sarwo salah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *