Ilang Sunare

Versi: Demy

He…eman…
Hang sun eman, yo wis ilang..
Hang sun kudang, yo wis ilang..

Sakat isun riko tinggalno,
Mangan turu sun sing biso..
Urip oyang mergo kesikso,
Sak umur urip buru saiki,
Ngerasakno urip gedigi..

Paman..weruho sing sun lakoni,
Nebar winih welas hang suci..
Ulane..wis ketutup mendhung
Ilang.. sunare..
Ugo ilang ayune..eseme..
Yo mburine mego,
Sing katon kalingono atine loro..

reff:
Sakat isun riko tinggalno,
Mangan turu sun sing biso..
Urip oyang mergo kesikso,
Sak umur urip buru saiki,
Ngerasakno urip gedigi..

Paman..weruho sing sun lakoni,
Nebar winih welas hang suci..
Ulane..wis ketutup mendhung
Ilang.. sunare..
Ugo ilang ayune..eseme..
Yo mburine mego,
Sing katon kalingono atine loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *