Rok Mini

Versi: Yanto

Sakjane aku ora ngulatne,
Nanging aku nglirik sitik wae..
Ono cewek nganggo rok mini,
Dasare ono ing tengah wengi..

Aku gumun jamane saiki,
Wong wadon ora nduwe roso risih..
Lan maneh seneng mamerke pupu,
Mulo akeh wetenge podho mlenthu..

Mulo toh mulo dadi wanito,
Ojo seneng seneng tenan ngumbar howo..
Nganggo pakaean mbok yo sing sopan,
Saben uwong kuwi mesti segan..

Saiki jamane wis bedo,
Podho nglirwakke welinge wong tuwo..
Pepatah jowo uwis ngandhakno,
Ajining rogo ono ing busono..

reff:
Sakjane aku ora ngulatne,
Nanging aku nglirik sitik wae..
Ono cewek nganggo rok mini,
Dasare ono ing tengah wengi..

Aku gumun jamane saiki,
Wong wadon ora nduwe roso risih..
Lan maneh seneng mamerke pupu,
Mulo akeh wetenge podho mlenthu..

Mulo toh mulo dadi wanito,
Ojo seneng seneng tenan ngumbar howo..
Nganggo pakaean mbok yo sing sopan,
Saben uwong kuwi mesti segan..

Saiki jamane wis bedo,
Podho nglirwakke welinge wong tuwo..
Pepatah jowo uwis ngandhakno,
Ajining rogo ono ing busono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *