Mlebu Metu

Versi: Jolo ft. Eva

Lk:
Pancene enak tenan,
Pancene seger tenan..
Yen kowe uwis nyoba,
Mesti ora pengen liyo..

Pr:
Kuwi opo to mas,
Kok aku penasaran..
Aku durung percoyo,
Yen durung pernah nyoba..

reff:
Lk:
Kuwi ora apik tumrape wanito
Nanging iku, arang-arang ono..
Ora kene ora kono,
Keh okehe wis podho ngrasakno..

Iku ora saru,
Nanging ojo mbok geguyu..
Yen kowe pengen gamblang,
Mlebu metu pegele ilang..

reff:
Lk:
Pancene enak tenan,
Pancene seger tenan..
Yen kowe uwis nyoba,
Mesti ora pengen liyo..

Pr:
Kuwi opo to mas,
Kok aku penasaran..
Aku durung percoyo,
Yen durung pernah nyoba..

reff:
Lk:
Kuwi ora apik tumrape wanito
Nanging iku, arang-arang ono..
Ora kene ora kono,
Keh okehe wis podho ngrasakno..

Iku ora saru,
Nanging ojo mbok geguyu..
Yen kowe pengen gamblang,
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..
Mlebu metu pegele ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *