Ngidam Angenan

Versi: Demy

Ha ya ha ya ho oooo..
Ha ya ha ya ho oooo..

Bengene riko sun sayang,
Mergane riko hang isun eman..
Dudu welas hang apusan,
Tapi welase welas temenanan..

Ibarat ulan lan lintang,
Magersari ring petenge bengi..
Nebar sunar sing ukuran,
Mergane dunyo myakne katon padhang..

Saiki isun sing ngiro,
Apuwo riko lali nong bengene..
Riko lali nong janjine riko lali nong welase,
Riko lali nong critane, eman..

Siji sewu sun wis dadi,
Salah sijine uwong hang kelangan..
Saikine isun getun, saikine isun bingung
Koyo ngidam sing kelaksan..
Ho…

reff:
Bengene riko sun sayang,
Mergane riko hang isun eman..
Dudu welas hang apusan,
Tapi welase welas temenanan..

Ibarat ulan lan lintang,
Magersari ring petenge bengi..
Nebar sunar sing ukuran,
Mergane dunyo myakne katon padhang..

Saiki isun sing ngiro,
Apuwo riko lali nong bengene..
Riko lali nong janjine riko lali nong welase,
Riko lali nong critane, eman..

Siji sewu sun wis dadi,
Salah sijine uwong hang kelangan..
Saikine isun getun, saikine isun bingung
Koyo ngidam sing kelaksan..
Ho…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *