Bajul Buntung

Versi: Dian Astrina

Awas awas ono bajul buntung,
Nggolek mongso ono kutho..
Prawan ayu gadis remaja,
Kuwi kang dadi mangsane..

Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

reff:
Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *