Sigarane Nyowo

“Sigarane Nyowo” Versi Demy

Iki, welas sun hang suci
Wujud welas hang isun gandholi..
Sun jaluk sun jaluk riko yo ngimbangi,
Myakne tentrem batin sun iki..

Mung riko nong ati,
Yo hang biso nambani..
Bengene janjine,
Mung nyang isun welase..

Iki, welas sun hang suci
Wujud welas hang isun gandholi..
Sun jaluk sun jaluk riko yo ngimbangi,
Myakne tentrem batin sun iki..

Mung riko nong ati,
Yo hang biso nambani..
Bengene janjine,
Mung nyang isun welase..

reff:
Iki, welas sun hang suci
Wujud welas hang isun gandholi..
Sun jaluk sun jaluk riko yo ngimbangi,
Myakne tentrem batin sun iki..

Mung riko nong ati,
Yo hang biso nambani..
Bengene janjine,
Mung nyang isun welase..

Mung riko nong ati,
Yo hang biso nambani..
Bengene janjine,
Mung nyang isun welase..

Iki, welas sun hang suci
Wujud welas hang isun gandholi..
Sun jaluk sun jaluk riko yo ngimbangi,
Myakne tentrem batin sun iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *