Mikiri Janji


Versi: Hj. Dariyah

Aja lok pikiran, ning soal demenan
Mending hiburan, seneng ning badan..
Yen terus mikiri, demenan kang siji
Lara ning ati, susah sendiri..

reff:
Yen wong lanang ngupahi janji,
Aja dianggep iku pasti..
Sebab yen lagi demen wong sejen,
Klalen karo demenan bengen..

Akeh sing putus asa,
Gara-garae cinta..
Janjine wong lanang,
Sering nggawe wirang..

reff:
Aja lok pikiran, ning soal demenan
Mending hiburan, seneng ning badan..
Yen terus mikiri, demenan kang siji
Lara ning ati, susah sendiri..

reff:
Yen wong lanang ngupahi janji,
Aja dianggep iku pasti..
Sebab yen lagi demen wong sejen,
Klalen karo demenan bengen..

Akeh sing putus asa,
Gara-garae cinta..
Janjine wong lanang,
Sering nggawe wirang..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *