Wani Piro (susy arzetty)

Versi: Susy Arzetty

Sanja sih sanja, kudu sing weru waya
Dolan sih dolan, kudu sing weru ning jam..
Yen sanja pengen sing suwe kudu sing sore-sore,
Jam sanja ana batese..

Demen sih demen, ngerti rasane wong demen
Kangen sih kangen, ngerti rasane wong kangen..
Yen dolan bli gelem manjing alesan endase pusing,
Persis kaya arjuna matane beling..

reff:
Lamon kakang demen kula wani piro,
Najan kula rangda pindo durung kendho..
Ibarat HP seken sinyal bagus kesing kenceng..

Lamon kakang ngawin kula ora rugi,
Ora larang ngadol wani tuku wani,
Yen durung yakin ning ati siap garansi..
Rumasa wis rangda pindho,
Wani piro wani piro wani piro wani piro..

Demen sih demen, ngerti rasane wong demen
Kangen sih kangen, ngerti rasane wong kangen..
Yen dolan bli gelem manjing alesan endase pusing,
Persis kaya arjuna matane beling..

reff:
Lamon kakang demen kula wani piro,
Najan kula rangda pindo durung kendho..
Ibarat HP seken sinyal bagus kesing kenceng..

Lamon kakang ngawin kula ora rugi,
Ora larang ngadol wani tuku wani,
Yen durung yakin ning ati siap garansi..
Rumasa wis rangda pindho,
Wani piro wani piro wani piro wani piro..

Sanja sih sanja, kudu sing weru waya
Dolan sih dolan, kudu sing weru ning jam..
Yen sanja pengen sing suwe kudu sing sore-sore,
Jam sanja ana batese..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *