Rumongso Kelangan

Versi: Demy

Sun cacak takon nyang ati,
Apuwo isun lan riko,
Sing biso dadi siji,
Lakune wayah ugo,
Kahanan hang dadi mergane..
Kabeh iki..

Isun rumongso kelangan welas,
Riko wis lawas, ilang..
Anane riko menyang mergo salah isun,
Hang sing yau nganggep riko ono..

Setuhune sun sing biso,
Kadhung urip tanpo riko,
Sun yoro sing biso..
Setuhune sun sing biso,
Kadhung urip tanpo riko,
Sun yoro biso ilang roso..

reff:
Sun cacak takon nyang ati,
Apuwo isun lan riko,
Sing biso dadi siji,
Lakune wayah ugo,
Kahanan hang dadi mergane..
Kabeh iki..

Isun rumongso kelangan welas,
Riko wis lawas, ilang..
Anane riko menyang mergo salah isun,
Hang sing yau nganggep riko ono..

Setuhune sun sing biso,
Kadhung urip tanpo riko,
Sun yoro sing biso..
Setuhune sun sing biso,
Kadhung urip tanpo riko,
Sun yoro biso ilang roso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *