Lorone Ati

“Lorone Ati” Versi Huma Aglies

Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..

reff:
Sak tenane aku tresno kowe,
Tak rewangi korban jiwo rogo,
Nanging isih kurang trimo..

Njaluk opo tak turuti,
Kowe malah ngelewo..
Sak unimu aku ora bakal cidro,
Bebasan nyowoku tak elungno..

Opo pancen iki lelakonku,
Yen kowe dudu jodohku..
Perpisahan iki kang tinemu,
Aku mung ndungo mulyo uripmu..

Upomo kowe dadi duwekku,
Tak gowo mati tresnamu..
Nanging gusti ra ngeparengake,
Yo mung cukup semene wae..

Nganti tuwo jenengmu tetep ono ning dodo,
Snajan saikine kowe keno gudho..
Loro ati iki sing tak tompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *