Adheme Roso

Versi: Catur Arum

Mulo sun lahir ono ring dunyo,
Yo mung kanggo awak riko..
Sing ono maning sak liyan riko,
Hang biso nggawe adheme roso..

Aran wong welas teko ring moto,
Nelungsup ono ring njero dodo..
Imingono emas sak soko pendopo,
Sing kiro isun kepincut nyang wong liyo..

reff:
Sing perduli, pait manise roso
Kawit pungkas, welas isun nyang riko..
Ono pitung widodari hang nggudho,
Atinisun tetep nyang riko..

Aran wong welas teko ring moto,
Nelungsup ono ring njero dodo..
Imingono emas sak soko pendopo,
Sing kiro isun kepincut nyang wong liyo..

reff:
Sing perduli, pait manise roso
Kawit pungkas, welas isun nyang riko..
Ono pitung widodari hang nggudho,
Atinisun tetep nyang riko..

Sing perduli, pait manise roso
Kawit pungkas, welas isun nyang riko..
Ono pitung widodari hang nggudho,
Atinisun tetep nyang riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *