Ora Getun

Versi: Emi Rohemi

Ora pati tek getuni,
Najan ora dadi siji..
Mung sing gawe lara ati,
Kakang mutus kaya nugel tali..

Apa kakang bli ngrasa,
Bengen kakang wani sumpah..
Kakang janji arep setia,
Kenang apa kien sulaya..

reff:
Bokat kuh bli semene,
Kakang kasih sayange..
Weruh bakal mengkenen,
Kula emong sing awit bengen..

Wong ganteng pirang pirang,
Arep luruh pirang kranjang..
Bengen sih kaya ngapa,
Demen kula kepatiwasa..

Apa kakang bli ngrasa,
Bengen kakang wani sumpah..
Kakang janji arep setia,
Kenang apa kien sulaya..

reff:
Bokat kuh bli semene,
Kakang kasih sayange..
Weruh bakal mengkenen,
Kula emong sing awit bengen..

Wong ganteng pirang pirang,
Arep luruh pirang kranjang..
Bengen sih kaya ngapa,
Demen kula kepatiwasa..

Ora pati tek getuni,
Najan ora dadi siji..
Mung sing gawe lara ati,
Kakang mutus kaya nugel tali..

Apa kakang bli ngrasa,
Bengen kakang wani sumpah..
Kakang janji arep setia,
Kenang apa kien sulaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *