Ing Dalan Kenangan


Versi: Nogling ft. Yulie Ananta

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

Pr:
Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
Lk:
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
Nganti tekan seprene ora biso lali..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
Lk:
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
Nganti tekan seprene ora biso lali..
Ft: Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *