Fotomu

Versi: Tomo

Fotomu sing no’ hpku, wong ayu..
Tak sawang rinten lan dalu..
Andheng-andheng neng pilingan,
Dipandeng soyo tambah kelingan..

Sopo wong sing ora bingung,
Duh biyung biyung biyung biyung,
Ayune jan tumpuk undhung..
Yen mesem anggeget lathi,
Rino wengi mung tansah ngreribet ati..

Rindu rindu yen aku rindu,
Nyawang fotomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu,
Soyo kalem, nempel neng dadaku..

Selalu terbayang-bayang,
Duh sayang sayang sayang,
Aku kang nandang kasmaran..
Jroning batin montang manting,
Mung sumelang, mbesuk yen ra klakon nyanding..

reff :
Fotomu sing no’ hpku, wong ayu..
Tak sawang rinten lan dalu..
Andheng-andheng neng pilingan,
Dipandeng soyo tambah kelingan..

Sopo wong sing ora bingung,
Duh biyung biyung biyung biyung,
Ayune jan tumpuk undhung..
Yen mesem anggeget lathi,
Rino wengi mung tansah ngreribet ati..

Rindu rindu yen aku rindu,
Nyawang fotomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu,
Soyo kalem, nempel neng dadaku..

Selalu terbayang-bayang,
Duh sayang sayang sayang,
Aku kang nandang kasmaran..
Jroning batin montang manting,
Mung sumelang, mbesuk yen ra klakon nyanding..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *