Welas Hang Suci


Versi: Shanti

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *