Welas Hang Suci


Sanguturu
Versi: Shanti

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: csaknicq]
[ar: Shanti]
[ti: Welas Hang Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.76]Welas Hang Suci
[00:31.76]Versi : Shanti
[00:34.76]
[00:37.76]>>>
[00:38.76]>>
[00:39.76]>
[00:40.76]Sing biso diomongaken kang,
[00:45.02]Senenge nong dino iki..
[00:49.89]Osing biso ngumpamakaken kang,
[00:53.53]Bungahe rasane ati..
[00:57.90]Mergane ring dino iki,
[01:01.91]Riko ngomong arep ngelamar..
[01:06.74]Mandaneo senenge ati,
[01:10.48]Kelakon urip bebarengan..
[01:16.05]Koyo koyo sing ono maning kang,
[01:19.57]Hang seneng kejobo isun..
[01:24.14]Wis suwe isun demenan kang,
[01:28.36]Buru saiki biso bakalan..
[01:33.20]
[01:36.19]==shanti, welas hang suci==
[02:05.29]
[02:08.29]>>>
[02:09.29]>>
[02:10.29]>
[02:11.29]Rasane isun koyo ngimpi,
[02:15.98]Ngenteni riko sampek saiki..
[02:20.92]
[02:29.17]Gancangono riko sun anteni,
[02:33.14]Kerungu omong hang manas ati..
[02:37.77]Opo tah iki hang diarani,
[02:42.27]Welas hang suci..
[02:46.83]Sun jaluk riko ojo ngapusi,
[02:51.06]Tekan riko sun anteni..
[02:57.92]Koyo koyo sing ono maning kang,
[03:03.64]Hang seneng kejobo isun..
[03:08.30]Wis suwe isun demenan kang,
[03:12.43]Buru saiki biso bakalan..
[03:17.26]
[03:20.06]=welas hang suci, shanti==
[03:50.06]
[03:53.06]>>>
[03:54.06]>>
[03:55.06]>
[03:56.06]Rasane isun koyo ngimpi,
[04:00.17]Ngenteni riko sampek saiki..
[04:04.74]
[04:13.41]Gancangono riko sun anteni,
[04:17.45]Kerungu omong hang manas ati..
[04:22.19]Opo tah iki hang diarani,
[04:26.55]Welas hang suci..
[04:31.19]Sun jaluk riko ojo ngapusi,
[04:35.24]Tekan riko sun anteni..
[04:42.43]Sing biso diomongaken kang,
[04:47.99]Senenge nong dino iki..
[04:52.95]Osing biso ngumpamakaken kang,
[04:56.70]Bungahe rasane ati..
[05:01.19]Mergane ring dino iki,
[05:05.14]Riko ngomong arep ngelamar..
[05:09.96]Mandaneo senenge ati,
[05:13.67]Kelakon urip bebarengan..
[05:19.22]Koyo koyo sing ono maning kang,
[05:22.75]Hang seneng kejobo isun..
[05:27.58]Wis suwe isun demenan kang,
[05:31.56]Buru saiki biso bakalan..
[05:36.16]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s