Welo Welo


Versi: Dian Astrina

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..

Wis seminggu apel wae ra tau,
Opo maneh kok ngajak mlaku mlaku..
Pengen nonton biskup,
Pengen mangan bakso,
Koyo lagi dhek wingi wingi kae..

Bareng aku ngerti kahananae,
Kowe sering mampir rono nong omah kae..
Omah neng pojokan,
Omah neng pengkolan,
Aku ngerti aku wis ngerti tenan..

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..

reff:
Kembang mlati opo kembange suruh,
Abang abang kembang mawar warnane..
Mbuh aku ra ngerti,
Mbuh aku ra weruh,
Yen wong lanang jare pait janjine..

Jago kluruk kluruke neng wuwungan,
Pitik kate lucu lucu rupane..
Bareng wis kepethuk,
Bareng wis konangan,
Werno werno segudang alesane..

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *