Ajuring Atiku

Versi: Siti cs.Singo Lawu

LARANING ATIKU,
BARENG KRUNGU NGENDIKAMU..
KOYO KOYO RI MARONG,
SING TUMANCEP SAK JRONING ATIKU..

NANGING RA TAK ROSO,
MUNG ELUHKU KANG TUMETES..
KETES NELESI PIPI,
NGANTI TEMBUS SAK JRONING ATIKU..

AJUR MUMUR ATIKU,
KEJOT SUMINGKIR RASANING PIKIR..
TIMBANG MIKIR KETIR KETIR,ADUH..
BECIK ALUWUNG SUMINGKIR..

AJURING ATIKU,
NORA KENO DITAMBANI..
YO MUNG DONGA-DINONGA,
MUGO MUGO SLAMET SAK LAMINYO..

REFF:
LARANING ATIKU,
BARENG KRUNGU NGENDIKAMU..
KOYO KOYO RI MARONG,
SING TUMANCEP SAK JRONING ATIKU..

NANGING RA TAK ROSO,
MUNG ELUHKU KANG TUMETES..
KETES NELESI PIPI,
NGANTI TEMBUS SAK JRONING ATIKU..

AJUR MUMUR ATIKU,
KEJOT SUMINGKIR RASANING PIKIR..
TIMBANG MIKIR KETIR KETIR,ADUH..
BECIK ALUWUNG SUMINGKIR..

AJURING ATIKU,
NORA KENO DITAMBANI..
YO MUNG DONGA-DINONGA,
MUGO MUGO SLAMET SAK LAMINYO..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *