Dadi Cerita

Versi: Yusthin N

Ceritane urip sing lagi kula lakoni,
Kaniaya badan sing dialami..
Boro boro batur lan wong sejen,
Sedulur wong tuwa kabeh bli perduli..

Tetapi beda karo wong sing serba ana,
Pengen apa butuh apa bisa nyata..
Senajan persoalan sing kaya ngapa,
Karo harta beres mangsa wurunga..

reff:
Seumpamane takdir, kita ora mengkenen
Kita gan pada, duwe rasa kepengen..

Namun suratan badan, takdir sing serba kurang
Kayane diri, ananing duwur jurang
Tulis waris, takdir illahi
Harta benda bli bakal digawa mati..

Tetapi beda karo wong sing serba ana,
Pengen apa butuh apa bisa nyata..
Senajan persoalan sing kaya ngapa,
Karo harta beres mangsa wurunga..

reff:
Seumpamane takdir, kita ora mengkenen
Kita gan pada, duwe rasa kepengen..

Namun suratan badan, takdir sing serba kurang
Kayane diri, ananing duwur jurang
Tulis waris, takdir illahi
Harta benda bli bakal digawa mati..

Ceritane urip sing lagi kula lakoni,
Kaniaya badan sing dialami..
Boro boro batur lan wong sejen,
Sedulur wong tuwa kabeh bli perduli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *