Cupet Ati 2

Versi: Nur bayan ft. Aries Aglies

Lk:
Pancene wis dadi nasibku,
Kudu nerimo opo anamu,
Senadyan soko lokalisasi,
Tansah tak terimo..
Tak tompo kanti ikhlas ati..

reff:
Pr:
Duh kangmas pancen jembar temenan atimu,
Isih nrimo opo anane awakku..
Neng lokalisasi nggonku nandang loro cupet ati,
Nem taun lawase sliramu ra bali..

Lk:
Duh wong ayu pepujanku sing tak sayang,
Nem taun suwene aku sengojo ngilang..
Neng penjara panggonanku nglakoni mongso ukuman,
Aku isin marang sanak lan kadang..

Pr:
Duh kangmas kudune sliramu kondho opo anamu,
Ra kudune aku cupet ati sing koyo mengkene..
Lk:
Wis cukupno anggonmu loro,
Wis cukupno anggonmu gelo,
Opo anane sliramu tansah tak trimo..

reff:
Pr:
Duh kangmas pancen jembar temenan atimu,
Isih nrimo opo anane awakku..
Neng lokalisasi nggonku nandang loro cupet ati,
Nem taun lawase sliramu ra bali..

Lk:
Duh wong ayu pepujanku sing tak sayang,
Nem taun suwene aku sengojo ngilang..
Neng penjara panggonanku nglakoni mongso ukuman,
Aku isin marang sanak lan kadang..

Pr:
Duh kangmas kudune sliramu kondho opo anamu,
Ra kudune aku cupet ati sing koyo mengkene..
Lk:
Wis cukupno anggonmu loro,
Wis cukupno anggonmu gelo,
Opo anane sliramu tansah tak trimo..
Opo anane sliramu tansah tak trimo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *