Obor Blarak

Versi: Dian Astrina

Tresnamu kok koyo obor blarak,
Murube koyo korek seket perak..
Cintamu kok koyo obor blarak,
Bareng mukti lali bojo lali anak..

Pancen manis manis omongane,
Pancen penak penak wiwitane..
Bareng suwe suwe mencla mencle,
Senenge tumindak sak geleme dewe..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..

reff:
Tresnamu kok koyo obor blarak,
Murube koyo korek seket perak..
Cintamu kok koyo obor blarak,
Bareng mukti lali bojo lali anak..

Pancen manis manis omongane,
Pancen penak penak wiwitane..
Bareng suwe suwe mencla mencle,
Senenge tumindak sak geleme dewe..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *