Jaran Kore (endah laras)


Endah-Laras_4
Versi: Endah Laras

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Endah Laras]
[ti: Jaran Kore]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[id: auhsnacq]
[00:01.00]Jaran Kore
[00:08.00]Versi : Endah Laras
[00:11.00]
[00:14.00]>>>
[00:15.00]>>
[00:16.00]>
[00:17.00]Brok ketepak tepok,
[00:20.04]numpak jaran jarane mabuk..
[00:24.59]Brok ketepak tepok,
[00:27.43]numpak jaran jarane mabuk..
[00:31.72]Numpak mobil mobile mogok,
[00:34.98](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[00:40.89]
[00:46.75]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[00:49.95]Numpak jaran neng malioboro..
[00:53.95]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[00:57.70]Numpak jaran neng malioboro..
[01:01.48]Sirah mumet awake lungkrah,
[01:05.08](numpak dhokar atine bungah..)
[01:09.15]
[01:23.00]>>>
[01:24.00]>>
[01:25.00]>
[01:26.00]Dho plesiran rame rame,
[01:29.23]Numpak jaran jarane kore..
[01:32.94]Ojo susah dadi wong ora nduwe,
[01:36.71]Sing penting gelem nyambut gawe..
[01:40.68]Ojo podho urip nggresulo,
[01:44.10]Mengko mundhak kowe ciloko..
[01:48.87]
[01:56.43]Brok ketepak tepok,
[01:59.00]numpak jaran jarane mabuk..
[02:03.77]Brok ketepak tepok,
[02:06.28]numpak jaran jarane mabuk..
[02:10.82]Numpak mobil mobile mogok,
[02:14.42](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[02:18.52]
[02:26.16]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[02:29.34]Numpak jaran neng malioboro..
[02:33.71]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[02:37.03]Numpak jaran neng malioboro..
[02:40.81]Sirah mumet awake lungkrah,
[02:44.30](numpak dhokar atine bungah..)
[02:48.24]
[03:02.54]>>>
[03:03.54]>>
[03:04.54]>
[03:05.54]Dho plesiran rame rame,
[03:08.40]Numpak jaran jarane kore..
[03:12.42]Ojo susah dadi wong ora nduwe,
[03:15.93]Sing penting gelem nyambut gawe..
[03:20.19]Ojo podho urip nggresulo,
[03:23.64]Mengko mundhak kowe ciloko..
[03:28.64]
[03:35.22]Brok ketepak tepok,
[03:37.81]numpak jaran jarane mabuk
[03:42.65]Brok ketepak tepok,
[03:45.27]numpak jaran jarane mabuk
[03:49.75]Numpak mobil mobile mogok,
[03:53.31](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[03:57.35]
[04:03.88]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[04:08.10]Numpak jaran neng malioboro..
[04:12.78]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[04:15.88]Numpak jaran neng malioboro..
[04:19.94]Sirah mumet awake lungkrah,
[04:23.46](numpak dhokar atine bungah..)
[04:27.50]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s