Jaran Kore (endah laras)

Versi: Endah Laras

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *