Janggete Roso

Versi: Demy

Bolak balik wis sun cacak nglalekaken riko,
Apuwo atinisun magih tetep sing biso..
Opo tah mergo gedine welas sun nyang riko,
Taker seprene riko magih jangget ring dodo..

Sakat riko ninggal isun urip sun soyo kesikso,
Mergo welas iki magih ono..
Sing sanggup isun sing biso kadhung nglalekaken riko,
Mergo kegowo janggete roso..

reff:
Bolak balik wis sun cacak nglalekaken riko,
Apuwo atinisun magih tetep sing biso..
Opo tah mergo gedine welas sun nyang riko,
Taker seprene riko magih jangget ring dodo..

Sakat riko ninggal isun urip sun soyo kesikso,
Mergo welas iki magih ono..
Sing sanggup isun sing biso kadhung nglalekaken riko,
Mergo kegowo janggete roso..

Sakat riko ninggal isun urip sun soyo kesikso,
Mergo welas iki magih ono..
Sing sanggup isun sing biso kadhung nglalekaken riko,
Mergo kegowo janggete roso..
Mergo kegowo janggete roso..

2 thoughts on “Janggete Roso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *