Pare In Love

Versi: Nur Bayan

Mlaku neng kuthomu, abot rasane atiku
Koyo koyo ora ikhlas nggonku lungo..
Ninggalake kutho, sing wis akeh nggawe crito
Kutho pare sing wis ketali neng ati..

Nyebar godhong koro, ati sabar sak untoro
Nandang loro ati sing keronto ronto..
Tak unggah udhukne, pancen wis tibo wancine
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot ngeboti lakuku,
Kudu kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku, ra bakal nrimo sliramu
Kadhung wis keloro loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing kuwoso ngijabahi..

reff:
Nyebar godhong koro, ati sabar sak untoro
Nandang loro ati sing keronto ronto..
Tak unggah udhukne, pancen wis tibo wancine
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot ngeboti lakuku,
Kudu kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku, ra bakal nrimo sliramu
Kadhung wis keloro loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing kuwoso ngijabahi..
Mandar mugo sing kuwoso ngijabahi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *