Glundung Beton

Versi: Dewi Kirana

Kedanan kula kedanan,
Kelingan kula kelingan..
Kebayang bae tingkah lakune,
Manis lan sopan omonge..

Bleg nangka blege ketewel,
Glundunge glundunge beton..
Sun demen sampe kecantel,
Sampe sun nangis ketuwon..

reff:
Senajan akeh wong ganteng,
Langka siji wong sing tek pandeng,
Cuma kakang sing dadi pujaan..

Angel pisan ngilangakene,
Kekatonen kebatang bae..
Mung sayange demen dewek bae,
Aduh.. kakang kulane demen..

Bleg nangka blege ketewel,
Glundunge glundunge beton..
Sun demen sampe kecantel,
Sampe sun nangis ketuwon..

reff:
Senajan akeh wong ganteng,
Langka siji wong sing tek pandeng,
Cuma kakang sing dadi pujaan..

Angel pisan ngilangakene,
Kekatonen kebatang bae..
Mung sayange demen dewek bae,
Aduh.. kakang kulane demen..

Kedanan kula kedanan,
Kelingan kula kelingan..
Kebayang bae tingkah lakune,
Manis lan sopan omonge..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *