Kapisah

Versi: Nur Bayan ft. Risqi Zummy

Lk:
Yen tak rasakne pancen loro rasane,
Atiku koyo koyo ra ngikhlasne..
Nanging iki pancen wis dadi lelakone,
Kowe lan aku kapisah samudro sing gede..

Pr:
Yen tak rasakne pancen loro rasane,
Atiku yo ngrasakne opo sing kok rasakake..
Nanging aku dewe yo wis tak coba ngikhlasno,
Kowe lan aku kapisah pitung samudro..

Lk:
Pancen abot rasane nggonku nrimo,
Ning iki nyoto dudu mung cerito..
Kowe nang kono wis diduweni wong liyo,
Neng batinku rasane nangis ora nrimo..

Pr:
Kangmas bagus aku yo semono ugo,
Rasane kudu nangis yen eling jaman semono..
Nanging nangisku yo amung nang jero ati,
Mergo kowe dewe nang kono yo ono sing nduweni..
Ft: Kowe lan aku podo podo ono sing nduweni..

Lk: Nang monco iki aku sabendino ngrasakne kangen,
Pr: Nang jowo aku ugo ngrasakne roso kangen..
Lk: Fotomu nang dompetku tak sawang saben ati kroso kangen,
Pr: Gambarmu layangmu tak sawang sawang saben aku kangen..
Ft: Pancene bener yen tresno iku ora kudu nduweni..

reff:
Pr:
Kangmas bagus aku yo semono ugo,
Rasane kudu nangis yen eling jaman semono..
Nanging nangisku yo amung nang jero ati,
Mergo kowe dewe nang kono yo ono sing nduweni..
Ft: Kowe lan aku podo podo ono sing nduweni..

Lk: Nang monco iki aku sabendino ngrasakne kangen,
Pr: Nang jowo aku ugo ngrasakne roso kangen..
Lk: Fotomu nang dompetku tak sawang saben ati kroso kangen,
Pr: Gambarmu layangmu tak sawang sawang saben aku kangen..

Lk: Nang monco iki aku sabendino ngrasakne kangen,
Pr: Nang jowo aku ugo ngrasakne roso kangen..
Lk: Fotomu nang dompetku tak sawang saben ati kroso kangen,
Pr: Gambarmu layangmu tak sawang sawang saben aku kangen..
Ft: Pancene bener yen tresno iku ora kudu nduweni..
Ft: Pancene bener yen tresno iku ora kudu nduweni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *