Elingo Karo Aku

Versi: Engkong Ari

Kembang iki..,
Ora arum.. ora endah wernane..
Ning yen pinuju.. kangenku..,
Anggegodha ati..

Kembang iki..,
Mesti tak pethik siji..
Tak ujubke kanggo sliramu..,
Elingo karo aku..

Kangen marang sliramu,
Senajan saiki atimu wis adoh karo aku..
Nanging donga pamujiku,
Mugo-mugo sliramu..
Tansah rinenggo ing kamulyaning uripmu..

Kangen marang sliramu,
Tak pethik siji,
Elingo karo aku..
Tak pethik siji
Elingo karo aku..

2 comments

  • Kembang iki..,
    Ora arum.. ora endah wernane..
    Ning yen pinuju.. kangenku.., koreksi
    anggegodha ati.. koreksi

    Kembang iki..,
    Mesthi tak pethik siji..
    Tak ujubke kanggo sliramu.., koreksi
    Elingo karo aku..

    Kangen marang sliramu,
    Senajan saiki atimu wis adoh karo aku..
    Nanging donga pamujiku .. .koreksi
    Mugo-mugo sliramu..
    Tansah rinenggo ing kamulyaning uripmu..

    Kangen marang sliramu,
    Tak pethik siji, koreksi
    Elingo karo aku..
    Tak pethik siji, koreksi
    Elingo karo aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *