Naura


Nur-Bayan_9
Versi: Nur Bayan

Paribasan koyo watu karang neng tengah segoro,
Keantem gedene ombak samudro..
Sak kuat kuate watu tetep ajur keno banyu,
Semono ugo ra bedo atiku,
Sing nyidrani tresnomu..

reff:
Paribasan koyo perahu kayu neng tengah segoro,
Keantem gedene ombak samudro..
Miring keguling mabit kebontang banting,
Ajur mumur lan dadi sakeping keping..

Nanging pancen wis garise urip lumrahe manungso,
Ra luput soko gudha ugo coba..
Aku natoni atimu nganti kowe ninggal aku,
Ra karuan neng endi papan dunungmu..
Naura..

Naura.. oh sayangku,
Sing tak jaluk agunge pangapuramu..

Naura.. enggalo bali,
Koyo ajur lebur roso ati iki..
Liwat tembang kangen iki, tak jaluk pangapuramu
Yen kowe krungu baliyo menyang aku..

reff:
Nanging pancen wis garise urip lumrahe manungso,
Ra luput soko gudha ugo coba..
Aku natoni atimu nganti kowe ninggal aku,
Ra karuan neng endi papan dunungmu..
Naura..sayangku,
Sing tak jaluk agunge pangapuramu..

Naura.. enggalo bali,
Koyo ajur lebur roso ati iki..
Liwat tembang kangen iki, tak jaluk pangapuramu
Yen kowe krungu baliyo menyang aku..
Yen kowe krungu baliyo menyang aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ipovphcq]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Naura]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.46]Naura
[00:23.46]Versi : Nur Bayan
[00:26.46]
[00:29.46]>>>
[00:30.46]>>
[00:31.46]>
[00:32.46]Paribasan koyo watu karang neng tengah segoro,
[00:39.48]Keantem gedene ombak samudro..
[00:47.06]Sak kuat kuate watu tetep ajur keno banyu,
[00:55.07]Semono ugo ra bedo atiku..,
[01:03.64]Sing nyidrani tresnomu..
[01:10.35]
[01:48.60]>>>
[01:49.60]>>
[01:50.60]>
[01:51.60]Paribasan koyo perahu kayu neng tengah segoro,
[01:59.68]Keantem gedene ombak samudro..
[02:07.01]Miring keguling mabit kebontang banting,
[02:14.52]Ajur mumur lan dadi sakeping keping..
[02:22.22]Nanging pancen wis garise urip lumrahe manungso,
[02:29.68]Ra luput soko gudha ugo coba..
[02:37.25]Aku natoni atimu nganti kowe ninggal aku,
[02:44.77]Ra karuan neng endi papan dunungmu..
[02:52.47]Naura..
[02:58.19]
[03:08.06]Naura.. oh sayangku,
[03:14.83]Sing tak jaluk agunge pangapuramu..
[03:22.03]
[03:30.29]Naura.. enggalo bali,
[03:37.87]Koyo ajur lebur roso ati iki..
[03:45.07]Liwat tembang kangen iki, tak jaluk pangapuramu
[03:53.03]Yen kowe krungu baliyo menyang aku..
[04:01.04]
[04:28.61]>>>
[04:29.61]>>
[04:30.61]>
[04:31.61]Nanging pancen wis garise urip lumrahe manungso,
[04:39.43]Ra luput soko gudha ugo coba..
[04:46.94]Aku natoni atimu nganti kowe ninggal aku,
[04:54.53]Ra karuan neng endi papan dunungmu..
[05:02.41]Naura..sayangku,
[05:09.08]Sing tak jaluk agunge pangapuramu..
[05:16.59]
[05:24.99]Naura.. enggalo bali,
[05:32.50]Koyo ajur lebur roso ati iki..
[05:39.95]Liwat tembang kangen iki, tak jaluk pangapuramu
[05:47.53]Yen kowe krungu baliyo menyang aku..
[05:54.91]Yen kowe krungu baliyo menyang aku..
[06:02.81]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s