Gelombang Asmoro

Versi: Brodin feat Devi Alvida

LK:
LEWAT GELOMBANG RADIO, AKU KRUNGU SWARAMU
BANJUR KENAL KENALAN..
KIRIM KIRIMAN SALAM,
NJUR TERUS NGGOL SENGGOLAN,
PENASARAN PENGEN NGAJAK KETEMUAN..

PR:
LEWAT GELOMBANG RADIO, AKU KRUNGU SWARAMU
TERUS KENAL KENALAN..
REQUEST LAGU GELOMBANG ASMORO,
LAGU SING SERING DIPUTER SABENDINO..

LK:
UMPOMO BISO AKU NGGAYUH LINTANG,
KEPENGEN TAK PETIK TAK WEHNO SLIRAMU SAYANG..
NENG KAHANANE AKU GURUNG NGERTI SLIRANE,
GELOMBANG RADIO SING BISO DADI GANTINE..

REFF:
LK:
DURUNG SUWE NGGONKU KENALAN,
BEN KERUNGU SWARANE ATI TANSAH TRATAPAN..
PENASARAN KOYO OPOTO SLIRANE,
ISIH LEGAN OPO WIS ONO SING NDUWE..

PR:
SEMONO UGO ATIKU YEN KET KRUNGU SWARAMU,
DAG DIG DUG SWORO JANTUNGKU..
GELOMBANG ASMORO RA NYONO NUWUHKE TRESNO,
SOKO SWORO NDADEKKE BUNGAHE ROSO..

LK:
UMPOMO BISO AKU NGGAYUH LINTANG,
KEPENGEN TAK PETIK TAK WEHNO SLIRAMU SAYANG..
NENG KAHANANE AKU GURUNG NGERTI SLIRANE,
GELOMBANG RADIO SING BISO DADI GANTINE..

UMPOMO BISO AKU NGGAYUH LINTANG,
KEPENGEN TAK PETIK TAK WEHNO SLIRAMU SAYANG..
NENG KAHANANE AKU GURUNG NGERTI SLIRANE,
GELOMBANG RADIO SING BISO DADI GANTINE..

FT: LEWAT RADIO SING BISO DADI GANTINE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *