Lali Janji (yanti lesmono)

Versi: Yanti Lesmono

“lali janjimu, kowe lali”
“lali janjimu..”

Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..

reff:
Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *