Amit Amit (mia)

Versi: Mia

Amit amit sedulur kang podo nekani,
Kito kabeh njaluk maklume lahir batin..
Gendhingan iki gendhing asli banyuwangi,
Belambangan tanah jowo pucuk wetan..

reff:
Amit amit kito njaluk dititeni,
Kadhung luput agung alit sepurane..
Njaluk tulung kekurangane apikeno,
Wong kang ngangge kepinterane durung sempurno..

reff:
Amit amit kumandange nyundulo langit,
Sumebaro nyerambahi nusantoro..
Ayo dulur podo guyubo nong budoyo,
Urun urun njunjung derajate bongso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *