Onder Bolong

Versi: Dewi Kirana

Sampean sing sabar dingin,
Sebab durung dadi muhrim..
Nyawang olih mandeng olih,
Padu aja ngambung pipi..

Sepisan nggo pengalaman,
Di wewirang ning wong lanang..
Mangan asem ondere bolong,
Kiyeng anggrem ngawine emong..

reff:
Kudu kalem alon-alon,
Yen kakang, sayang wong wadon..

Lamon wis dadi sawiji,
Sun arep nurut ning laki..
Sumpahe bli bakal bohong,
Sun pasrah awak seglondong..

Sepisan nggo pengalaman,
Di wewirang ning wong lanang..
Mangan asem ondere bolong,
Kiyeng anggrem ngawine emong..

reff:
Kudu kalem alon-alon,
Yen kakang, sayang wong wadon..

Lamon wis dadi sawiji,
Sun arep nurut ning laki..
Sumpahe bli bakal bohong,
Sun pasrah awak seglondong..

Sepisan nggo pengalaman,
Di wewirang ning wong lanang..
Mangan asem ondere bolong,
Kiyeng anggrem ngawine emong..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *