Ngadepi Cobaan


Versi: Suliyana

Kang wis klendi maning,
Isun mulo salah kang..
Tapi sing arep sun baleni maning kang..

Awak isun sing kuat, rasane kudu minggat
Ati koyo sing betah, kuping rasane pecah
Saben dino murang muring, sun jaluk riko kang iling
Isun ngrumangsani salah lan isun wis ngalah..

Ojo diungkit maning, ojo diomong maning
Dunyo kang ilang kenter percuma diiling
Nelongso awak isun, isun riko tundung tundung
Saiki pasrah kang kelendi karepe..

reff:
Isun wong wadon kang sing duwe kekuatan,
Osing biso ngomong, kadung riko buang..
Anak siji sun gowo, sun lakoni dewekan
Mugo ati tabahno ngadepi cobaan..

Ojo diungkit maning, ojo diomong maning
Dunyo kang ilang kenter percuma diiling
Nelongso awak isun, isun riko tundung tundung
Saiki pasrah kang kelendi karepe..

reff:
Isun wong wadon kang sing duwe kekuatan,
Osing biso ngomong, kadung riko buang..
Anak siji sun gowo, sun lakoni dewekan
Mugo ati tabahno ngadepi cobaan..

Ojo diungkit maning, ojo diomong maning
Dunyo kang ilang kenter percuma diiling
Nelongso awak isun, isun riko tundung tundung
Saiki pasrah kang kelendi karepe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *