Jodo Pegot

Dewi-Kirana_2
Versi: Dewi Kirana

AMPUN TOBAT KULA WIS ORA KUAT,
IBARAT MIKUL WIS TERASA BERAT..
NAJAN MASIH ABOT BATIN EMONG COPOT,
TAPI NASIB WIS KUDUNE JODO PEGOT..

ORA TAHAN KULA WIS ORA TAHAN,
DUE LAKI SERING NGLARA PIKIRAN..
KAYA WONG ORA BETAH JARANG MENENG NING UMAH,
NING WONG WADON ANGGEPANE KAYA SAMPAH..
AMPUN TOBAT KULA WIS ORA KUAT..

reff:
NANGAPA KAKANG BENGENE KULA NRIMA,
PENGEN BARENGAN URIP SAMPE TEKANG TUA..

KAKANG WIS TEGA NGGAWE LARA NING KULA,
KULA GAN NGERTI KAKANG PENGEN DADI RABI..
TERSERAH WONG LANANG SING NDUE WEWENANG,
NING KULA WIS NGRASA BOSEN ASAL KULANE PEGATEN..

ORA TAHAN KULA WIS ORA TAHAN,
DUE LAKI SERING NGLARA PIKIRAN..
KAYA WONG ORA BETAH JARANG MENENG NING UMAH,
NING WONG WADON ANGGEPANE KAYA SAMPAH..
AMPUN TOBAT KULA WIS ORA KUAT..

reff:
NANGAPA KAKANG BENGENE KULA NRIMA,
PENGEN BARENGAN URIP SAMPE TEKANG TUA..

KAKANG WIS TEGA NGGAWE LARA NING KULA,
KULA GAN NGERTI KAKANG PENGEN DADI RABI..
TERSERAH WONG LANANG SING NDUE WEWENANG,
NING KULA WIS NGRASA BOSEN ASAL KULANE PEGATEN..

AMPUN TOBAT KULA WIS ORA KUAT,
IBARAT MIKUL WIS TERASA BERAT..
NAJAN MASIH ABOT BATIN EMONG COPOT,
TAPI NASIB WIS KUDUNE JODO PEGOT..

ORA TAHAN KULA WIS ORA TAHAN,
DUE LAKI SERING NGLARA PIKIRAN..
KAYA WONG ORA BETAH JARANG MENENG NING UMAH,
NING WONG WADON ANGGEPANE KAYA SAMPAH..
AMPUN TOBAT KULA WIS ORA KUAT..
—————
[ver: lyrics]
[id: lskzzscq]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Jodo Pegot]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:01.00]Jodo Pegot
[00:31.00]Versi : Dewi Kirana
[00:34.00]
[00:37.00]>>>
[00:38.00]>>
[00:39.00]>
[00:40.00]Ampun tobat kula wis ora kuat,
[00:46.25]Ibarat mikul wis terasa berat..
[00:53.14]Najan masih abot batin emong copot,
[00:59.72]Tapi nasib wis kudune jodo pegot..
[01:06.56]
[01:12.00]Ora tahan kula wis ora tahan,
[01:19.09]Due laki sering nglara pikiran..
[01:25.60]Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
[01:32.12]Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
[01:38.36]Ampun tobat kula wis ora kuat..
[01:45.08]
[01:48.72]==dewi kirana, jodo pegot==
[02:18.00]
[02:21.00]>>>
[02:22.00]>>
[02:23.00]>
[02:24.00]Nangapa kakang bengene kula nrima,
[02:31.50]Pengen barengan urip sampe tekang tua..
[02:38.75]
[02:45.68]Kakang wis tega nggawe laraning kula,
[02:52.02]Kula gan ngerti kakang pengen dadi rabi..
[02:59.28]Terserah wong lanang sing ndue wewenang,
[03:05.80]Ning kula wis ngrasa bosen asal kulane pegaten..
[03:14.38]Ora tahan kula wis ora tahan,
[03:21.10]Due laki sering nglara pikiran..
[03:27.96]Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
[03:34.49]Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
[03:40.92]Ampun tobat kula wis ora kuat..
[03:46.85]
[03:49.35]==jodo pegot, dewi kirana==
[04:21.00]
[04:24.00]>>>
[04:25.00]>>
[04:26.00]>
[04:27.00]Nangapa kakang bengene kula nrima,
[04:34.10]Pengen barengan urip sampe tekang tua..
[04:41.03]
[04:47.94]Kakang wis tega nggawe laraning kula,
[04:54.55]Kula gan ngerti kakang pengen dadi rabi..
[05:02.25]Terserah wong lanang sing ndue wewenang,
[05:08.58]Ning kula wis ngrasa bosen asal kulane pegaten..
[05:17.06]Ampun tobat kula wis ora kuat,
[05:24.07]Ibarat mikul wis terasa berat..
[05:30.74]Najan masih abot batin emong copot,
[05:37.42]Tapi nasib wis kudune jodo pegot..
[05:44.34]
[05:50.52]Ora tahan kula wis ora tahan,
[05:56.24]Due laki sering nglara pikiran..
[06:03.09]Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
[06:09.91]Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
[06:15.96]Ampun tobat kula wis ora kuat..
[06:22.23]
————-
Preview:

Advertisements

Bajul Buntung

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Awas awas ono bajul buntung,
Nggolek mongso ono kutho..
Prawan ayu gadis remaja,
Kuwi kang dadi mangsane..

Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

reff:
Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uwunzscq]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Bajul Buntung]
[al: Campursari Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:01.00]Bajul Buntung
[00:25.00]Versi : Dian Astrina
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Awas awas ono bajul buntung,
[00:42.18]Nggolek mongso ono kutho..
[00:49.83]Prawan ayu gadis remaja,
[00:57.63]Kuwi kang dadi mangsane..
[01:05.09]Adhuh adhuh gek iki piye,
[01:12.71]Wis kebacut aku tresno..
[01:20.24]Najan mangkel menyang polahe,
[01:27.49]Sitik sitik gawe gelo..
[01:39.87]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[01:47.42]Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
[01:55.16]Ngertenono emansipasi,
[02:02.17]Wanito kuwi drajate podho..
[02:10.68]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[02:18.10]Ora emut umurmu kuwi piro..
[02:26.05]Titenono mbesuk kapan,
[02:33.16]Keno tulah supatane simbah..
[02:41.44]Bajul buntung (bajul),
[02:49.22]Dikandhani kok (ucul)..
[02:56.88]Bajul buntung (bajul),
[03:03.64]Senengane kok (modhal madhul)..
[03:11.11]
[03:14.87]==dian astrina, bajul buntung==
[03:28.02]
[03:31.02]>>>
[03:32.02]>>
[03:33.02]>
[03:34.02]Adhuh adhuh gek iki piye,
[03:53.02]Wis kebacut aku tresno..
[04:00.58]Najan mangkel menyang polahe,
[04:08.01]Sitik sitik gawe gelo..
[04:18.42]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[04:26.70]Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
[04:35.06]Ngertenono emansipasi,
[04:42.20]Wanito kuwi drajate podho..
[04:50.47]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[04:57.64]Ora emut umurmu kuwi piro..
[05:06.12]Titenono mbesuk kapan,
[05:13.02]Keno tulah supatane simbah..
[05:21.47]Bajul buntung (bajul),
[05:29.00]Dikandhani kok (ucul)..
[05:36.87]Bajul buntung (bajul),
[05:43.93]Senengane kok (modhal madhul)..
[05:55.06]Bajul buntung (bajul),
[06:03.31]Dikandhani kok (ucul)..
[06:11.13]Bajul buntung (bajul),
[06:18.57]Senengane kok (modhal madhul)..
[06:25.36]
————-
Preview:

Nasib (wagiran pratama)

Wagiran-Pratama
Versi: Wagiran Pratama

Pindho wewayangan uripe menungso,
Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
Kahanane ndunyo pancen warno warno,
Ono awan ono bengi wis gandhenge..

Opo pancen wis dadi cobane pesti,
Sabendino mung rekoso tak lakoni..
Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
Mikir nasib kang ora karu-karuan..

Nasib nasibku ketulo-tulo,
Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
Nasib keloro-loro nasibku,
Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..

Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
Diparingi rejeki kang turah-turah..

reff:
Pindho wewayangan uripe menungso,
Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
Kahanane ndunyo pancen warno warno,
Ono awan ono bengi wis gandhenge..

Opo pancen wis dadi cobane pesti,
Sabendino mung rekoso tak lakoni..
Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
Mikir nasib kang ora karu-karuan..

Nasib nasibku ketulo-tulo,
Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
Nasib keloro-loro nasibku,
Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..

Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
Diparingi rejeki kang turah-turah..
—————–
[ver: lyrics]
[id: quqhbwcq]
[ar: Wagiran Pratama]
[ti: Nasib]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.10]Nasib
[00:36.10]Versi : Wagiran Pratama
[00:39.10]
[00:42.10]>>>
[00:43.10]>>
[00:44.10]>
[00:45.10]Pindho wewayangan uripe menungso,
[00:51.10]Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
[00:57.62]Kahanane ndunyo pancen warno warno,
[01:03.52]Ono awan ono bengi wis gandhenge..
[01:10.09]Opo pancen wis dadi cobaning pesti,
[01:16.00]Sabendino mung rekoso tak lakoni..
[01:22.92]Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
[01:29.11]Mikir nasib kang ora karu-karuan..
[01:35.72]Nasib nasibku ketulo-tulo,
[01:41.66]Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
[01:48.13]Nasib keloro-loro nasibku,
[01:54.24]Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..
[02:00.83]Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
[02:06.93]Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
[02:13.65]Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
[02:19.81]Diparingi rejeki kang turah-turah..
[02:26.64]
[02:29.60]==wagiran, nasib==
[03:11.04]
[03:14.04]>>>
[03:15.04]>>
[03:16.04]>
[03:17.04]Pindho wewayangan uripe menungso,
[03:23.84]Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
[03:30.35]Kahanane ndunyo pancen warno warno,
[03:36.51]Ono awan ono bengi wis gandhenge..
[03:43.07]Opo pancen wis dadi cobaning pesti,
[03:49.33]Sabendino mung rekoso tak lakoni..
[03:56.43]Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
[04:03.03]Mikir nasib kang ora karu-karuan..
[04:09.44]Nasib nasibku ketulo-tulo,
[04:16.13]Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
[04:22.87]Nasib keloro-loro nasibku,
[04:29.10]Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..
[04:35.82]Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
[04:41.90]Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
[04:48.89]Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
[04:55.27]Diparingi rejeki kang turah-turah..
[05:02.71]
————-
Preview:

Ngentit Welas

Kiki-Anggun_2
Versi: Kiki Anggun

Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
Kabar hang teko sing keneng diombe..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..
—————
[ver: lyrics]
[id: hihibzcq]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Ngentit Welas]
[al: banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:57]
[00:01.16]Ngentit Welas
[00:49.16]Versi : Kiki Anggun
[00:52.16]
[00:55.16]>>>
[00:56.16]>>
[00:57.16]>
[00:58.16]Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
[01:08.16]Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
[01:16.74]Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
[01:26.00]Kabar hang teko sing keneng diombe..
[01:34.25]Weruh weruh yoro jare godonge timun,
[01:44.56]Kari ketoro riko sing demen isun..
[01:52.45]Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
[02:02.88]Sing weruho riko oleh anyaran..
[02:10.83]
[02:13.75]==kiki anggun, ngentit welas==
[03:01.07]
[03:04.07]>>>
[03:05.07]>>
[03:06.07]>
[03:07.07]Kurang kelendi apik sun nyang riko,
[03:17.27]Riko sing demen isun sing mokso..
[03:26.05]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:34.68]Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
[03:43.80]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:53.31]Sing weruho riko wis oleh ganti..
[04:03.26]
[04:12.00]Weruh weruh yoro jare godonge timun,
[04:23.34]Kari ketoro riko sing demen isun..
[04:32.27]Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
[04:41.57]Sing weruho riko oleh anyaran..
[04:49.91]
[04:52.58]==kiki anggun, ngentit welas==
[05:40.51]
[05:43.51]>>>
[05:44.51]>>
[05:45.51]>
[05:46.51]Kurang kelendi apik sun nyang riko,
[05:56.51]Riko sing demen isun sing mokso..
[06:06.78]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[06:14.58]Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
[06:24.09]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[06:33.04]Sing weruho riko wis oleh ganti..
[06:43.78]
————
Preview:

Narimo

Sanguturu
Versi: Wanto ft. Hartatik

Pr:
Jarwo tirto..,
Jarwo tirto tirto wijiling hakoso..
Nyenyuwuno..,
Nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo..

Lk:
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..

Pr:
Asung jarwo..,
Asung jarwo pamundane kadang wredyo..
Narimo jroning batinku,
Nadyan abot ninggalke sliramu..
Katimbang kok gawe loro,
Aluwung gandhengno kenyo liyo..

Gelang alitmu nduing driji,
Sak kabehe sliramu wis lali..
Mergo wis ono tandhinge,
Karo aku pasemone ngece..

Banget loro ati iki,
Aku pasrah kersaning hyang widi..
Sekar pisang sak upomo,
Wis ra patut yen to aku tresno..

Tak rewangi lembah manut,
Betah ngampah karepku ben tabah..
Senadyan pait tak tompo,
Tak rewangi kebak panarimo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: sasvbbcq]
[ar: Wanto f. Hartatik]
[ti: Narimo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:31]
[00:01.00]Narimo
[00:15.00]Versi : Wanto f. Hartatik
[00:18.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Pr: Jarwo tirto..,
[00:34.57]Pr: Jarwo tirto tirto wijiling hakoso..
[00:54.00]Pr: Nyenyuwuno..,
[01:06.87]Pr: Nyenyuwuno mrih kasembadaning sedyo..
[01:19.02](Lk:)>>>>
[01:20.02]Narimo jroning batinku,
[01:27.48]Nadyan abot ninggalke sliramu..
[01:36.51]Katimbang kok gawe loro,
[01:44.40]Aluwung gandhengno kenyo liyo..
[01:54.02]Gelang alitmu nduing driji,
[02:00.73]Sak kabehe sliramu wis lali..
[02:11.35]Mergo wis ono tandhinge,
[02:18.92]Karo aku pasemone ngece..
[02:32.36]Banget loro ati iki,
[02:41.44]Aku pasrah kersaning hyang widi..
[02:53.54]Sekar pisang sak upomo,
[03:02.35]Wis ra patut yen to aku tresno..
[03:15.30]
[03:23.65]Tak rewangi lembah manah,
[03:32.21]Betah ngampah karepku ben tabah..
[03:43.95]Senadyan pait tak tompo,
[03:53.74]Tak rewangi kebak panarimo..
[04:05.25]
[04:13.27](Pr:)>>>>
[04:13.27]Asung jarwo..,
[04:23.63]Asung jarwo pamundane kadang wredyo..
[04:34.20]Narimo jroning batinku,
[04:39.38]Nadyan abot ninggalke sliramu..
[04:47.79]Katimbang kok gawe loro,
[04:52.66]Aluwung gandhengno kenyo liyo..
[05:01.36]Gelang alitmu nduing driji,
[05:06.36]Sak kabehe sliramu wis lali..
[05:14.63]Mergo wis ono tandhinge,
[05:19.99]Karo aku pasemone ngece..
[05:28.23]Banget loro ati iki,
[05:33.42]Aku pasrah kersaning hyang widi..
[05:42.15]Sekar pisang sak upomo,
[05:47.05]Wis ra patut yen to aku tresno..
[05:55.64]Tak rewangi lembah manah,
[06:00.73]Betah ngampah karepku ben tabah..
[06:09.28]Senadyan pait tak tompo,
[06:14.56]Tak rewangi kebak panarimo..
[06:26.00]
————-
Preview:

Demen Wong Due Rabi

Yuli-Sahara
Versi: Yuli Sahara

Pengen kelakon kang karo sampean,
Sun rela ora nginung ora mangan..
Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
Sun pengen urip bareng seuyunan..

Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
Bli mundur sampe akhiring jaman..

reff:
Bli perduli omonge tangga,
Sing penting kula bisa kelaksana..

Najan kakang wis due rabi,
Kula pasti kang sabar ngenteni..
Kula wis pasrah diri bokat takdir illahi,
Demen wong lanang wis due rabi..

Pengen kelakon kang karo sampean,
Sun rela ora nginung ora mangan..
Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
Sun pengen urip bareng seuyunan..

Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
Bli mundur sampe akhiring jaman..

reff:
Bli perduli omonge tangga,
Sing penting kula bisa kelaksana..

Najan kakang wis due rabi,
Kula pasti kang sabar ngenteni..
Kula wis pasrah diri bokat takdir illahi,
Demen wong lanang wis due rabi..

Pengen kelakon kang karo sampean,
Sun rela ora nginung ora mangan..
Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
Sun pengen urip bareng seuyunan..

Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
Bli mundur sampe akhiring jaman..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uuukbncq]
[ar: Yuli sahara]
[ti: Demen wong due rabi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:01.04]Demen Wong Due Rabi
[00:45.04]Versi : Yuli Sahara
[00:48.04]
[00:51.04]>>>
[00:52.04]>>
[00:53.04]>
[00:54.04]Pengen kelakon kang karo sampean,
[01:02.04]Sun rela ora nginung ora mangan..
[01:08.65]Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
[01:16.48]Sun pengen urip bareng seuyunan..
[01:22.17]Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
[01:30.57]Bli mundur sampe akhiring jaman..
[01:38.03]
[01:41.04]==yuli sahara, demen wong due rabi==
[02:14.00]
[02:17.00]>>>
[02:18.00]>>
[02:19.00]>
[02:20.00]Bli perduli omonge tangga,
[02:27.00]Sing penting kula bisa kelaksana..
[02:35.07]
[02:41.81]Najan kakang wis due rabi,
[02:49.02]Kula pasti kang sabar ngenteni..
[02:56.79]Kula wis pasrah diri bokat takdir illahi,
[03:03.99]Demen wong lanang wis due rabi..
[03:13.00]Pengen kelakon kang karo sampean,
[03:21.25]Sun rela ora nginung ora mangan..
[03:28.28]Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
[03:35.55]Sun pengen urip bareng seuyunan..
[03:42.50]Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
[03:50.33]Bli mundur sampe akhiring jaman..
[03:57.96]
[04:00.00]==yuli sahara, demen wong due rabi==
[04:34.00]
[04:37.00]>>>
[04:38.00]>>
[04:39.00]>
[04:40.25]Bli perduli omonge tangga,
[04:47.25]Sing penting kula bisa kelaksana..
[04:55.53]
[05:02.11]Najan kakang wis due rabi,
[05:09.07]Kula pasti kang sabar ngenteni..
[05:16.32]Kula wis pasrah diri bokat takdir illahi,
[05:23.48]Demen wong lanang wis due rabi..
[05:32.66]Pengen kelakon kang karo sampean,
[05:41.00]Sun rela ora nginung ora mangan..
[05:48.01]Mati bli pengen kang urip gan sungkan,
[05:55.40]Sun pengen urip bareng seuyunan..
[06:02.10]Pribasa nanjak gunung temurune meng jurang,
[06:09.86]Bli mundur sampe akhiring jaman..
[06:17.76]
————-
Preview:

Ala Luar Negerian

Demy_20
Versi: Demy

Modele lare saiki,
Kadhung wis golet demenan..
Ala luar negerian jare,
Golet nong internetan jare..
Sasarane dung sing hongkong yo taiwan..

Kawitane mung kenalan,
Lan aju lanjut webcaman..
Kegowo roso gengsi jare,
Penting ala luar negeri jare..
Doyo tah nong kono mung trimo tki..

Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Dung gedigi aju nyalahno sopo..
Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
Jorok demenane..

reff:
Modele lare saiki,
Kadhung wis golet demenan..
Ala luar negerian jare,
Golet nong internetan jare..
Sasarane dung sing hongkong yo taiwan..

Kawitane mung kenalan,
Lan aju lanjut webcaman..
Kegowo roso gengsi jare,
Penting ala luar negeri jare..
Doyo tah nong kono mung trimo tki..

Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Dung gedigi aju nyalahno sopo..
Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
Jorok demenane..

Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Dung gedigi aju nyalahno sopo..
Don adon yo tulungen don,
Putune salah dalan don..
Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
Jorok demenane..
—————–
[id: vovnbncq]
[ar: Demy]
[ti: Ala Luar Negerian]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.00]Ala Luar Negerian
[00:15.00]Versi : Demy
[00:18.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Modele lare saiki,
[00:31.39]Kadhung wis golet demenan..
[00:40.08]Ala luar negerian jare,
[00:44.16]Golet nong internetan jare..
[00:48.37]Sasarane dung sing hongkong yo taiwan..
[00:57.57]Kawitane mung kenalan,
[01:05.08]Lan aju lanjut webcaman..
[01:14.64]Kegowo roso gengsi jare,
[01:18.62]Penting ala luar negeri jare..
[01:23.16]Doyo tah nong kono mung trimo tki..
[01:32.34]Don adon yo tulungen don,
[01:37.31]Putune salah dalan don..
[01:41.60]Dung gedigi aju nyalahno sopo..
[01:50.67]Don adon yo tulungen don,
[01:54.83]Putune salah dalan don..
[01:59.05]Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
[02:07.06]Jorok demenane..
[02:13.52]
[02:16.44]==demy, ala luar negerian==
[02:44.42]
[02:47.42]>>>
[02:48.42]>>
[02:49.42]>
[02:50.42]Modele lare saiki,
[02:57.74]Kadhung wis golet demenan..
[03:05.37]Ala luar negerian jare,
[03:10.29]Golet nong internetan jare..
[03:14.58]Sasarane dung sing hongkong yo taiwan..
[03:24.70]Kawitane mung kenalan,
[03:31.84]Lan aju lanjut webcaman..
[03:40.90]Kegowo roso gengsi jare,
[03:45.17]Penting ala luar negeri jare..
[03:49.26]Doyo tah nong kono mung trimo tki..
[03:59.71]Don adon yo tulungen don,
[04:03.80]Putune salah dalan don..
[04:08.08]Dung gedigi aju nyalahno sopo..
[04:17.09]Don adon yo tulungen don,
[04:21.13]Putune salah dalan don..
[04:25.29]Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
[04:33.67]Jorok demenane..
[04:40.63]Don adon yo tulungen don,
[04:44.54]Putune salah dalan don..
[04:49.08]Dung gedigi aju nyalahno sopo..
[04:57.72]Don adon yo tulungen don,
[05:02.07]Putune salah dalan don..
[05:06.40]Ulihe megawe entek mung dienggo jorok,
[05:14.66]Jorok demenane..
[05:21.93]
————-
Preview: