Macan Lodaya

Versi: Dewi Kirana

Mas jaluk ditambani,
pengen ilang pengen mari..
Cinta kula setengah mati,
bli sanggup nglakoni..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..

reff:
Wujude cinta ora bisa disawang,
Tapi rasane lara perih pisan..

Macan lodaya mlayu ning alas roban,
Kelara lara demen ning sampean..
Duh kesiksa diri,
Ora sanggup ati nahane..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..

reff:
Wujude cinta ora bisa disawang,
Tapi rasane lara perih pisan..

Macan lodaya mlayu ning alas roban,
Kelara lara demen ning sampean..
Duh kesiksa diri,
Ora sanggup ati nahane..

Mas jaluk ditambani,
pengen ilang pengen mari..
Cinta kula setengah mati,
bli sanggup nglakoni..

Yen bengi arep turu,
katon ning njero klambu..
Inget bae karo sampean,
ngganggu pikiran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *