Ora Sejalan

Versi: Sonny Josz

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *