Ora Sejalan


Sonny-Josz_4
Versi: Sonny Josz

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hulilbcq]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Ora Sejalan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.03]Ora Sejalan
[00:20.03]Versi : Sonny Josz
[00:23.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Wis ora sejalan,
[00:32.33]Antarane kowe karo aku..
[00:38.75]Gawe opo ditunggoni,
[00:43.68]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[00:50.55]Wis ora sejalan,
[00:54.50]Antarane kowe karo aku..
[01:01.78]Gawe opo ditangisi,
[01:05.91]Yen wis kowe ora biso didandani..
[01:11.50]
[01:20.68]>>>
[01:21.68]>>
[01:22.68]>
[01:23.68]Wis tak timbang mateng-mateng,
[01:28.43]Luwih becik aku urip dewe..
[01:36.35]Wis tak timbang mateng-mateng,
[01:42.22]Luwih becik pisahan wae..
[01:49.14]Timbangane aku loro, loro ati
[01:55.53]Cukup sampai disini..
[02:00.45]Wis ora sejalan,
[02:04.04]Antarane kowe karo aku..
[02:11.58]Gawe opo ditunggoni,
[02:15.19]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[02:20.93]
[02:31.01]>>>
[02:32.01]>>
[02:33.01]>
[02:34.01]Wis tak timbang mateng-mateng,
[02:37.82]Luwih becik aku urip dewe..
[02:45.62]Wis tak timbang mateng-mateng,
[02:51.84]Luwih becik pisahan wae..
[02:58.73]Timbangane aku loro, loro ati
[03:05.01]Cukup sampai disini..
[03:10.33]Wis ora sejalan,
[03:13.54]Antarane kowe karo aku..
[03:21.17]Gawe opo ditunggoni,
[03:25.16]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[03:32.18]Wis ora sejalan,
[03:35.64]Antarane kowe karo aku..
[03:42.89]Gawe opo ditangisi,
[03:47.37]Yen wis kowe ora biso didandani..
[03:53.07]
————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Ora Sejalan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s