Bli Bisa Turu

Versi: Yoshica Komara

Nembe ngalami
sun demen wong lanang,
Bli bisa turu
lan uga bli doyan mangan..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..

reff:
Demi cinta kulane rela
pasrah jiwa kelawan raga..
Kula pasrah lahir lan batin
asal kakang gelema ngawin..
Kula kang pengen dikawin..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..

reff:
Demi cinta kulane rela
pasrah jiwa kelawan raga..
Kula pasrah lahir lan batin
asal kakang gelema ngawin..
Kula kang pengen dikawin..

Nembe ngalami
sun demen wong lanang,
Bli bisa turu
lan uga bli doyan mangan..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *