Siso Tresno Ing Bumi Patria

Versi: Nur Bayan

Koyo-koyone wis ra biso
Anggonku nggandholi sliramu..
Pancene wis tibo wancine
Uwis cukup mung semene..

Gumeglar sworone petir,
Neng langit bumi patria..
Neng makam bung karno, minongko seksine
Kawitan aku ketemu kowe..

Neng pancen nasibe kudu lilo nerimo,
Tresno kepenggak restune wong tuwo..
Amung lewat gendhing tak ukir lakon loroku,
Nelongso yen eling kowe cah ayu..

Amung nangis, nangis yen aku kelingan
Naliko pacaran neng candi penataran..
Amung trenyuh, trenyuh yen aku kelingan
Katresnanku pupus kari kenangan..

Kesirep atimu lali marang awakku,
Tak lilo-lilo senajan ati kuciwo..

reff:
Gumeglar sworone petir,
Neng langit bumi patria..
Neng makam bung karno, minongko seksine
Kawitan aku ketemu kowe..

Neng pancen nasibe kudu lilo nerimo,
Tresno kepenggak restune wong tuwo..
Amung lewat gendhing tak ukir lakon loroku,
Nelongso yen eling kowe cah ayu..

Amung nangis, nangis yen aku kelingan
Naliko pacaran neng candi penataran..
Amung trenyuh, trenyuh yen aku kelingan
Katresnanku pupus kari kenangan..

Kesirep atimu lali marang awakku,
Tak lilo-lilo senajan ati kuciwo..
Tak lilo-lilo senajan atiku gelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *