Ojo Dumeh (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

Ojo dumeh ojo dumeh,
Ojo dumeh karo konco konco..
Elingono awakmu biyen mulo,
Melu konco turu neng kloso arep soro..

Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..

reff:
Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *