Padang Bulan (koes plus)


Versi: Koes Plus

AYO KONCO DO DOLANAN,
NGGELAR KLOSO ING PLATARAN..
OJO TANSAH MIKIRAKE SUSAH,
PISAN PISAN KUDU BUNGAH..

TETEMBANGAN LAGU JOWO,
NGGO TOMBO ATI NELONGSO..
OJO TANSAH NURUTAKE SUSAH,
GAWE PIKIRAN RA NGGENAH..

AYO KONCO NEMBANG BEBARENGAN,
MUMPUNG PADANG REMBULANE..
OJO TANSAH MIKIRAKE SUSAH,
PISAN PISAN KUDU BUNGAH..

REFF:
AYO KONCO NEMBANG BEBARENGAN
MUMPUNG PADANG REMBULANE..
OJO TANSAH MIKIRAKE SUSAH,
PISAN PISAN KUDU BUNGAH..

AYO KONCO DO DOLANAN,
NGGELAR KLOSO ING PLATARAN..
OJO TANSAH MIKIRAKE SUSAH,
PISAN PISAN KUDU BUNGAH..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *