Montor Mogok

Versi: Cak Dikin ft. Dini Aditama

Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

reff:
Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..
Aduh kangmas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *