Mung Mbatin

“Mung Mbatin” Versi Demy

Getun isun demen nyang riko,
Wis kadung welas sun riko tinggalno..
Getun isun demen nyang riko,
Tego tegane isun dipiloro,
Isun mung biso ngelilakno..

Dudu teko ati janjine dudu teko batin,
Kangene ugo using tulus welase nyang isun..
Opo tah tangis iki sing ono enteke,
Kadung mulo wis bisone mung mbatin,
Hang manggoni ati iki..

reff:
Getun isun demen nyang riko,
Wis kadung welas sun riko tinggalno..
Getun isun demen nyang riko,
Tego tegane isun dipiloro,
Isun mung biso ngelilakno..

reff:
Dudu teko ati janjine dudu teko batin,
Kangene ugo using tulus welase nyang isun..
Opo tah tangis iki sing ono enteke,
Kadung mulo wis bisone mung mbatin,
Hang manggoni ati iki..

Dudu teko ati janjine dudu teko batin,
Kangene ugo using tulus welase nyang isun..
Opo tah tangis iki sing ono enteke,
Kadung mulo wis bisone mung mbatin,
Hang manggoni ati iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *