Edan Turun

Versi: Demy

Langit hang dadi saksi,
Bumi milu nyakseni..
Suci lan putihe tulus lan ikhlase,
Welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning,
Hang nggawe atin riko..
Magih mangu mangu,
Sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun,
Dhung sing biso nduweni..
Biso sun linglung,
Koyo wong edan turun..

Serange atinisun,
Serange welas isun,..
Nemen nyang riko,
Nyang riko nyang riko..

reff:
Langit hang dadi saksi,
Bumi milu nyakseni..
Suci lan putihe tulus lan ikhlase,
Welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning,
Hang nggawe atin riko..
Magih mangu mangu,
Sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun,
Dhung sing biso nduweni..
Biso sun linglung,
Koyo wong edan turun..

Serange atinisun,
Serange welas isun,..
Nemen nyang riko,
Nyang riko nyang riko..

reff:
Langit hang dadi saksi,
Bumi milu nyakseni..
Suci lan putihe tulus lan ikhlase,
Welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning,
Hang nggawe atin riko..
Magih mangu mangu,
Sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun,
Dhung sing biso nduweni..
Biso sun linglung,
Koyo wong edan turun..

Serange atinisun,
Serange welas isun,..
Nemen nyang riko,
Nyang riko nyang riko..

Ngelayung biso isun,
Dhung sing biso nduweni..
Biso sun linglung,
Koyo wong edan turun..

Serange atinisun,
Serange welas isun,..
Nemen nyang riko,
Nyang riko nyang riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *