Nunggu Bojo


Versi: Sis Purwanto ft. Winda Oktavia

Lk:
Dik sajak kelimpengan,
Sabendino mubeng koyok wong kelangan..
Metu peteng nganti padang,
Pamit mung sedelo jebul ra karuan..

Ojo seneng sok sujono,
Yen to amung bakal gawe gelo..
Luwih prasojo
Baliyo kumpul kluwargo..

Pr:
Mas sepurane aku,
Opo yo jik gelem nampani aku..
Ora awan ora bengi,
Pancen mung awakmu sing ono neng ati..

Niat ati tetep ali,
Senajan wis kliwat telung sasi..
Tresno iki
Ora biso diganti..

Ft: Tetep tak tunggu tekamu..

reff:
Lk:
Yen wis ora kuat ojo mung iso sambat,
Cepeto tobat mumpung durung kiamat..
Gusti Alloh mesti tansah setyo maringi,
Karo umate sing duwe niat kang suci..

Pr:
Dongakno yo mas aku dongakno yo mas,
Niatku bali enggal cepet kebukti..
Ora biso janji iso mulih wulan iki,
Isaku mulih sakbare ing wulan mei..

Ft: Tetep tak tunggu tekamu..

reff:
Lk:
Yen wis ora kuat ojo mung iso sambat,
Cepeto tobat mumpung durung kiamat..
Gusti Alloh mesti tansah setyo maringi,
Karo umate sing duwe niat kang suci..

Pr:
Dongakno yo mas aku dongakno yo mas,
Niatku bali enggal cepet kebukti..
Ora biso janji iso mulih wulan iki,
Isaku mulih sakbare ing wulan mei..

Lk:
Dik sajak kelimpengan,
Sabendino mubeng koyok wong kelangan..
Metu peteng nganti padang,
Pamit mung sedelo jebul ra karuan..

Ojo seneng sok sujono,
Yen to amung bakal gawe gelo..
Luwih prasojo
Balio kumpul kluwargo..

Pr:
Mas sepurane aku,
Opo yo jik gelem nampani aku..
Ora awan ora bengi,
Pancen mung awakmu sing ono neng ati..

Niat ati tetep ali,
Senajan wis kliwat telung sasi..
Tresno iki
Ora biso diganti..

Ft: Tetep tak tunggu tekamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *