Bojo Telu

Versi: Gendos Kesuma

Sedulur ojo podo tiru aku,
Kebacut setaun rabi ping telu..
Prasasat aku rabiso turu,
Bota bote nduwe bojo telu..

Bojo telu pikirane ora podo,
Sing paling tuo cendhek lemu sabar narimo..
Nomer loro gede duwur moblong moblong,
Sabendino sarapane lonthong..

reff:
Sing repot bojo sing nomer telu,
Panjaluk’e ora keno disemayani..
Adoh sitik mung tansah telpon wae,
Duit entek nggo nukoni pulsa wae..

Senen sloso jatah bojo sing paling tuo,
Rebo lan kemis jatahe bojo sing nomer loro..
Jum’at sabtu nggone bojo sing nomer telu,
Dino minggu kanggo ngurutke boyokku..

Bojo telu ayu ayu,
Mrono mrene ngajak turu..
Sirah mumet loro untu,
Tangi turu dengkulku linu..

Saben isuk aku rutin ngombe jamu,
Endog pitik kampung sekali telu..
Supayane otot kuat tenogo roso,
Sabendino biso mbagi tresno..

reff:
Bojo telu pikirane ora podo,
Sing paling tuo cendhek lemu sabar narimo..
Nomer loro gede duwur moblong moblong,
Sabendino sarapane lonthong..

reff:
Sing repot bojo sing nomer telu,
Panjaluk’e ora keno disemayani..
Adoh sitik mung tansah telpon wae,
Duit entek nggo nukoni pulsa wae..

Senen sloso jatah bojo sing paling tuo,
Rebo lan kemis jatahe bojo sing nomer loro..
Jum’at sabtu nggone bojo sing nomer telu,
Dino minggu kanggo ngurutke boyokku..

Bojo telu ayu ayu,
Mrono mrene ngajak turu..
Sirah mumet loro untu,
Tangi turu dengkulku linu..

Saben isuk aku rutin ngombe jamu,
Endog pitik kampung sekali telu..
Supayane otot kuat tenogo roso,
Sabendino biso mbagi tresno..
Sabendino biso mbagi tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *