Manyun

Versi: Titin Jayanti

Ora mujur ora mujur, awakku ora mujur
Nduwe pacar direbut mbak atun..
Njerone ati terkatung katung,
Manyun manyun, lambeku manyun manyun..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *