Ojo Kesusu Lungo

Versi: Sonny Josz

Telung taun aku dik pisah karo kowe,
Nembe wae ketemu kowe..
Opo saiki kowe durung ono sing duwe,
Opo kowe isih dewe, hohoo…

Terus terang aku dik kangen karo kowe,
Amergo aku tresno kowe..
Opo salahku lan opo dosaku,
Kowe tego ninggal aku..

Aku ra sabar ngenteni kowe,
Kepingin bareng karo kowe..
Aku ra kuat ngenteni kowe,
Kepingin lungguh karo kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

reff:
Terus terang aku dik kangen karo kowe,
Amergo aku tresno kowe..
Opo salahku lan opo dosaku,
Kowe tego ninggal aku..

Aku ra sabar ngenteni kowe,
Kepingin bareng karo kowe..
Aku ra kuat ngenteni kowe,
Kepingin lungguh karo kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *