Riwayat Bengen

Versi: Firma Yudha

Sun iling iling riwayat bengen,
Ati koyo nelongso..
Nasibe wong loro benteng ceweng,
Saiki seneng sing nyono..

Maklum isun magih sing ngerti,
Pokok seneng ring ati..
Omonge wong tuwek sing sun reken,
Nuruti howo seneng..

reff:
Serto klakon wis sun alami,
Wong tuwek sing kliru marai..
Dudu milih soal donyane,
Kang penting lahir batine..

Untunge riko welas temenan,
Urip podho podho neriman..
Angene wong loro wis keturutan,
Seneng susah disonggo bareng..

Sun iling iling riwayat bengen,
Ati koyo nelongso..
Nasibe wong loro benteng ceweng,
Saiki seneng sing nyono..

reff:
Serto klakon wis sun alami,
Wong tuwek sing kliru marai..
Dudu milih soal donyane,
Kang penting lahir batine..

Untunge riko welas temenan,
Urip podho podho neriman..
Angene wong loro wis keturutan,
Seneng susah disonggo bareng..

Sun iling iling riwayat bengen,
Ati koyo nelongso..
Nasibe wong loro benteng ceweng,
Saiki seneng sing nyono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *