Kesepian

Versi: Cak Dikin ft. Iis Mawanti

Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

reff:
Pr:
Mas moas, aku kesepian
Saben wengi turuku, pijer dewe’an..
Ora ono kancane, kanggo gojegan
Alah kiro-kiro, uwis nganggur pitung wulan..

Lk:
Dhik dhoik, kuwi opo tenan, dhoik
Aku iki tenane, juga kesepian..
Pancen suwe rasane, nganti lali penak’e
Wis tak tunggu, tak empet koyo nggembol watu..
Pr: Mas moas, aku kesepian..

Pr: Udan-udan hawane, ancen adem tenan
Lk: Yo sing sabar cah ayu, aku yo pet-petan..
Pr: Mbok yo eling yo kangmas, mbok yo eling
Lk: Itu pasti aku akan datang sabarlah sayang..

Pr:
Grimis-grimis hawane sansoyo atis,
Yen kelingan rasane, mung kudu kudu nangis..
Lk:
Yo sing sabar cah ayu, mbok sing sabar
Aku yo mumet hatiku rindu ingin cepat pulang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *